«

»

Verslag kerstballentoernooi Rackethal Assen

Jawel het moment was daar een Toernooi in Assen, iets waar we met z`n allen naar uit keken en terugblikkend een donders succes is geweest.

Donderdag 21 december belt Braihim mij ‘s middags op met het verzoek: Johan, er moeten nog shirts komen! Ik verrast maar niet verbaast! Natuurlijk jongen, dat kan nog er nog wel bij op mijn stapel met werk net voor de kerst! Het zal niemand verbazen dat wij op zaterdagmiddag nog een logo-tje moesten ontwerpen en drukken, maar het eindresultaat mocht er wel zijn.

Ook hebben wij zaterdagmorgen een bezoek gebracht aan Sportak.nl in Tiendeveen, een dealer van Karakal (bedankt Jan, dit was een goede tip). Wij hopen hiermee vaker te kunnen samenwerken, en gebruik te kunnen maken van de super uitziende rackets die in het assortiment zitten. Na het zien van de MX-125 was Braihim compleet verkocht, ik had het idee dat hij het racket er zo mooi uit vond zien dat het hem niets eens zou uit maken als het racket voor geen meter zou spelen hij het toch zou kopen. We hebben een goed gevoel aan onze kennismaking over gehouden en hopen dat Karakal / Sportak meer voor ons kan betekenen.

Het toernooi begon goed met een prima opkomst (27 aanmeldingen), wij hebben allemaal redelijk gepresteerd. De einduitslagen staan hieronder vermeld. Het verliep allemaal op rolletjes Raymond en Braihim stuurde het zooitje aan, en de poule-indelingen waren duidelijk (goed geregeld mannen).

In het kort: ik vond het erg gezellig, ook heb ik het idee gehad dat mensen niet erg lang hebben moeten wachten op hun partij. Op het schema waren tijd indelingen gemaakt waar je zelf kon inschatten wanneer en hoe laat je ongeveer moest spelen, super gedaan mannen!

Mannen, Rackethal bedankt dit moet herhaald worden.

Uitslagen:

 • Poule A:
  • Finale Jordan- Peter W
  • Halve Erwin – Raymond
 • Poule B:
  • Finale Monika- Else
  • Halve Henry – Michael
 • Poule C:
  • Finale Herman- Erwin de B
  • Halve Frank – Maurice

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>