«

»

Verslag euregio competitie 11 november @ Squadraat

Euregio competitie ronde 3!

Squash is leuk, squashen met zijn allen is nog leuker! Vandaag kon dat weer, want de competitie stond voor de deur, samen met het koude weer. Want koud is het de laatste dagen wel geweest…. Jakkes. Je stapt uit je bed, waar het zo lekker warm was, en rent naar de douche, om daar vervolgens weer onder weg te moeten stappen en het nog kouder te krijgen als toen je je voetjes naast het bed plantte. Maar goed, winter en kou heeft ook zijn charme. Wie zou nou willen dat het altijd 25 graden was??? Uh…. Nou ja, genoeg hierover.

 

Squashen ging we afgelopen zondag. Het eerste moest naar de Stadjershal om te spelen tegen een thuisploeg en Hoogezand. Wij mochten op bezoek bij Squadraat, om tegen hun vierde en vijfde te spelen. De engelse gastspeelster van Squadraat begon de dag goed. In Engeland is het blijkbaar gebruikelijk om een blauw oog door andermans racket op te lopen, alvorens echt te gaan spelen. ?

Ilona en ikzelf mochten het spits afbijten. Tijdens de eerste game leek het erop dat ik de Squadraatse dame wel kon verslaan, maar het gebrek aan routine speelde me duidelijk parten. Ik verloor de eerste game met, als ik me niet vergis, 7-9. De twee games die erop volgden werden er niet beter op, ik heb ze allebei verloren. Wel lekker gespeeld, daar gaat het uiteindelijk om.

Ilona ging lekker. Zij en haar tegenspeelster waren goed tegen elkaar opgewassen en uiteindelijk moest de 5-de game uitsluitsel geven. Ilona trok helaas aan het kortste eind en vooral de kortste adem! Pff, wat was die moe! Maar, goed gestreden meid, leuke wedstrijd om naar te kijken!

Michel was ondertussen begonnen aan zijn eerste wedstrijd en won deze vrij makkelijk, ook al liet hij zich af en toe nog wel even verrassen door de spannende capriolen van zijn rivale. Toch won Michel zijn eerste wedstrijd en ook de tweede was vrij snel beslist. Hij had de daaropvolgende dagen dan ook geen spierpijn, in tegenstelling tot zijn teamgenoten.

 

Danny had ondertussen zijn eerste wedstrijd ook gespeeld en gewonnen. Hij blijft dus ongeslagen. Ilona en ikzelf mogen onze tweede wedstrijd spelen. Ik verlies hem nogmaals, ik moest tegen een kerel! Die kon veel harder slaan en ik liep me de longen uit het lijf. Helaas pindakaas, maar ik heb niet geholpen aan het verzamelen van de kostbare puntjes. Ilona daarentegen wel! Zij wint haar tweede wedstrijd! Jiehoe, goed gedaan!

 

De laatste pot van de dag was ook meteen de mooiste, dat had Squadraat toch mooi uitgedokterd. Ze studeren niet voor niks blijkt wel! Inspector Gadget mocht tegen Sven strijden. Sven was snel en liep overal op, Danny was vooral…. Inspector Gadget! Overal stak ie het racket tussen! Het werd een spannende 5 gamer, iedereen zat te kijken, inclusief team Stadjershal 6! Gezellige sfeer, met wat zelfgebakken boterkoek en cranberrycake van de Squadraters.

 

Al met al een gezellig dagje en we zijn met een goede oogst weer richting het noorden gegaan. Met 4-1 hebben we gewonnen van Squadraat 4, met 3-2 hebben we Squadraat 5 verslagen. We staan nog steeds zesde.

Enne, Michel… Die Peteroliekar houden we erin hoor, Ilona en Danny moeten hem helemaal mee kunnen zingen aan het eind van het seizoen!!!

Tot de volgende keer!!

Ilse

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>